PER 1 SEPTEMBER 2022 IS CULINICIOUS GESTOPT MET HET GEVEN VAN WORKSHOPS (IVM DE VELE RESERVERINGEN VAN DINERS EN HIGH TEA'S)

Creatief met chocola!

Ben je gek op chocola dan mag je deze overheerlijke workshop niet missen!

Je gaat aan de slag met het maken van de mooiste creaties. Je maakt bonbons, chocolaatjes, rotsjes, je gaat decoreren en een heuse chocoladetekening maken.

Aan het einde van deze heerlijke workshop ga je naar huis met ongeveer 600 gram aan zelfgemaakte lekkernijen (mits je je tijdens de workshop hebt kunnen inhouden J).

Prijs: € 32,50 p.p. (dit is inclusief een kop koffie of kop thee en lekkernij).

De workshop duurt 3 uur en start om 14.00 uur.

Je kan deze workshop boeken vanaf 6 personen tot maximaal 14 personen.

Bel  met 06-18037777 om een datum af te stemmen of stuur een mailtje naar saskiaprovily@gmail.com.

Kinderen (vanaf 10 jaar) :

Ook voor een kinderfeestje kan er een chocoladeworkshop worden geboekt.

De kinderen maken bonbons, flikken, chocoladelolly en/of  een chocoladelepel voor chocolademelk en een chocoladetekening.

Aan het eind van deze super lekkere workshop gaan de kinderen naar huis met ongeveer 450 gram aan zelfgemaakte lekkernijen  (tenzij ze natuurlijk niet tussendoor al heel wat hebben opgesnoept).

Prijs: € 180,00 voor een groep vanaf 8 tot 10 personen. Ieder kind extra kost € 18,00 (dit is inclusief ranja en een lekkernij). Maximaal 12 kinderen.

De workshop duurt 3 uur en start om 14.00 uur.

Bel met 06-18037777 om een datum af te stemmen of stuur een mailtje naar saskiaprovily@gmail.com.

Kinderfeestje (vanaf 10 jaar):

Toch  liever een high tea  kinderfeestje vieren? Bel dan even met 06-18037777 om het feestje te boeken op een datum en tijd naar keuze.

Bij een high tea maken de kinderen zelf zowel zoete als hartige gerechten. Hoe leuk is het om in de keuken van de Watertoren te mogen koken. Na afloop dekken we de tafel en kunnen de kinderen genieten van hun zelf bereide gerechten.  Blijft er iets over, dan nemen ze dat lekker mee naar huis.

Prijs : € 200,00 voor een groep tot maximaal 10 kinderen.  (dit is inclusief onbeperkt ranja, een lekkernij en een cadeautje voor de jarige)

De workshop duurt 3 uur,  (excl het opeten ervan).

Image
Image
Image